Hoidot

HIERONTA JA LIHASHUOLTO MARKKU TURUNEN


KLASSINEN HIERONTAHieronnan tarkoituksena on saada asiakkaan kireät lihakset rennoiksi. Hoidon myötä lihasten verenkierto paranee.

 

Käsitelty lihas ottaa paremmin rasitusta vastaan ja palautuu paremmin liikunnallisen suorituksen jälkeen. Aktiiviliikkujan ja urheilijan kannattaisi käydä säännöllisesti hierojalla hyvän lihaskunnon ylläpidon vuoksi. Hieronta saattaa aiheuttaa käsittelyn jälkeen pariksi päiväksi ihon arkuutta, mutta se johtuu vain kireiden lihasten käsittelystä.


Hoito poistaa mm. päänsärkyä, yleistä kireyttä lihaksissa.
Yhteystiedot:


PUH. 0500 450318


 

Maaherrankatu 12


50100 Mikkeli


JÄSENKORJAUS


Vanha perinteinen manipulaatio -hoitomuoto tuki- ja liikuntaelinten kireyksien hoitoon. Hoidossa keskitytään kireiden jänteiden ja nivelten liikeratojen parantamiseen.


Edesmenneen kansanparantaja/jäsenkorjaaja Pentti Penttilän mukaan jäsenkorjaus on turvallisin, tehokkain ja taloudellisin hoitomuoto.  Jäsenkorjaus helpottaa niska-hartia seudun, nilkan, polven, lonkan ja selän vaivoihin.
HERMORATAHIERONTAJoidenkin tietolähteiden mukaan hoitomuoto on kehittynyt vanhasta kiinalaisesta meridiaanihoidosta.


Hermoratahieronta on pyörittävää kitkahierontaa, joka kohdistuu suurelta osin anatomisiin hermoratoihin. Hoito saattaa olla hyvinkin kivuliasta, johtuen lihasten ylirasituksen aiheuttamista sidekudosten kireyksistä.

TIETOSUOJASELOSTE LATAA TÄSTÄ

Copyright © All Rights Reserved